Cursus gezonde lifestyle

Vertrouwen in jezelf en in je eigen kracht!!

"Als denken je beheerst

ontstaat er spanning en de angst

dat je het fout doet of hebt gefaald!"

Cursus gezonde lifestyle

Moeiteloos leven door je eigen waarde te creëren.

Mee bewegen, los te laten hoe het moet zijn, accepteren en genieten dat is moeiteloos leven. De dingen doen waar je van houdt en houden van wat je doet. Ontspannen ongeacht de omstandigheden. Van daaruit dienstbaar zijn. Moeiteloos leven zal in aanvang moeite kosten. Het is net als leren fietsen. Door te experimenten met vallen en opstaan volgt na een tijdje als vanzelf de verandering en de ervaring dat het steeds gemakkelijker gaat.

 Voor wie?

Deze cursus is voor mensen die bewust een stap willen zetten naar een gezonde levensstijl.
Dit kan individueel en in groepsverband

  • Familie/gezin
  • Organisatie: management/collega’s

Aanbod   

Ik bied je een veilige en vertrouwde omgeving vanuit gelijkheid. Samen in gesprek vanuit een open dialoog en het zien en ervaren van mogelijkheden. Bewust te worden van jouw talenten, hoe waardevol ze zijn voor jou en anderen. Succesvol in beweging zijn, te voelen hoe het is wanneer jouw doelen zijn verwezenlijkt.

Doel

Bewust worden van jezelf en de ander door te luisteren. In contact zijn door te voelen. Ontdekken en erkennen van de onderliggende beperkingen en patronen, om ze vervolgens los te laten en blijvende succesvolle veranderingen te realiseren.
Vanuit zelfvertrouwen en je eigen kracht en wijsheid. Het samen doen, ervaringen durven delen wetende dat je daarmee ook de ander helpt.

Cursus

Achtergrond informatie over de verschillende manieren van hoe we denken, de overtuigen en het gedrag dat daaruit voortkomt. Welke invloed zij hebben op jezelf en je omgeving.

Meer weten over "Cursus gezonde lifestyle" vul geheel vrijblijvend het contactformulier in. En ik neem binnen een week contact met je op. Bellen mag ook. Tel: 06 51792798

Veranderen van binnen naar buiten.
Bewust worden van jezelf.
Kwaliteiten benutten.
Uniek durven zijn.
Creëren en in beweging zijn.
Succesvol en inspirerend.