Over mij

Vertrouwen in jezelf en in je eigen kracht!!

"Schaamte overwinnen helpt

problemen zichtbaar maken en oplossen."

Over Femmy

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door het gedrag en drijfveren van mensen. Het communiceren, presenteren, keuzes maken, ontwikkelen en wat mensen daartoe beweegt.
Naast mijn studie en werk heb ik in het dagelijks leven veel praktijkervaring kennis en opgedaan.

Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en organisaties, die vanuit zelfbewust zijn zich verder willen ontwikkelen in een gezonde en prettige levensstijl. Het ontdekken en benutten van je talenten, het daarmee succesvol kunnen zijn en de juiste keuzes durven te maken, komt voort uit het vertrouwen op jezelf, je eigen natuurlijke kracht en het meebewegen en vertrouwen in het levensproces. Ik sta voor het geloven in de kracht van jezelf en dat je, door zelf de regie in handen te nemen, in staat bent voluit te leven zonder belemmeringen van buitenaf.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om vast te lopen in een patroon en hoe moeilijk het kan zijn om deze cirkel te doorbreken en de balans en vervulling van het leven terug te vinden. Voor lange tijd hebben beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties ook mij in hun grip gehad.

Naar aanleiding hiervan heb ik de beslissing genomen om het heft in eigen handen te nemen. Dat was spannend en het vergde veel moed en doorzettingsvermogen. Het vraagt om bewustwording en acceptatie van jezelf om uiteindelijk te kunnen waarderen wie je in werkelijkheid bent. Wat het mij heeft gebracht is het meer dan waard geweest:
Zelfbewust, enthousiast en vol vertrouwen neem ik deel aan het leven. Ongeacht de omstandigheden durf ik te vertrouwen op mijzelf.
 

Ik ben trots op wie ik ben.
Met deze succesvolle stappen wil ik jou graag helpen.

 

Meer weten over "Eigen Wijs Vooruit" vul geheel vrijblijvend het contactformulier in. En ik neem binnen een week contact met je op. 
Bellen mag ook. Tel: 06 51792798

Veranderen van binnen naar buiten.
Bewust worden van jezelf.
Kwaliteiten benutten.
Uniek durven zijn.
Creëren en in beweging zijn.
Succesvol en inspirerend.